Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty kiszonej z ogórkiem, kukurydzą i marchewką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta kiszona 50 dag
cebula 2 2
olej 4 łyzka
marchew 3 3
jabłko 2 2
Kukurydza z Puszki 1 puszka
ogórek sałatkowy 1 1
sól 1 łyżeczka
pieprz 2 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty kiszonej z ogórkiem, kukurydzą i marchewką

Kapustę wycisnąć oraz pokroić. Marchewki i jabłka obrać i zetrzeć na tarce. Obraną cebulę pokroić w kostkę. Dodać ogórka i kukurydzę. Wszystko wymieszać. Dodać pieprz, sól do smaku dodać i olej. Wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak