Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z brukselki z rodzynkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rodzynki 50 g
sos majonezowy 0,5 szkl
keczup 1 łyżka
sok z 1 cytryny
sól
cukier
brukselka 300 g
bazylia 6 łyżek
natka pietruszki 6 łyżek
cebula 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z brukselki z rodzynkami

Majonez wymieszać z keczupem i natką pietruszki, dodać cebulę i brukselkę. Wymieszać składniki i przyprawić do smaku solą, sokiem z cytryny i odrobiną cukru. Wyłożyć na salaterkę, posypać rodzynkami i podawać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak