Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Włoskie gołąbki z talarkami marchewki

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapuska włoska 1
mieso wołowo-wieprzowe
ryż
kostka rosołowa
marchewka
koperek
sól
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat
cebula

Przepis i sposób przygotowania na: Włoskie gołąbki z talarkami marchewki

Liście kapusty sparzyć, ugotowane mięso wołowe i wieprzowe zmielić, dodać zeszklona posiekaną cebulę i ugotowany ryż. Na liście kapusty układać farsz i zawijać.

W dużym garnku przygotować rosołek, dodać talarki marchewki i odrobinę koperku. Ułożyć w garnku gołąbki i gotować w rosole ok. 50 min.

Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 11.02.2013 14:29
rewelacyjne są;]

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak