Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

LUKIER DO CIAST !

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

białko 1 SZT
cukier puder 1 SZKL
sok z cytryny 1 KIELISZEK

Przepis i sposób przygotowania na: LUKIER DO CIAST !

BIAŁKO UCIERAMY OKOŁO 20 MIN Z JEDNĄ SZKLANKĄ CUKRU PUDRU, POD KONIEC DODAJEMY KIELISZEK SOKU Z CYTRYNY. JEŚLI LUKIER JEST ZA GĘSTY DODAJEMY KILKA KROPEL WODY, A JEŚLI ZA RZADKI TO WIĘCEJ CUKRU.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mili_kati 15.03.2012 19:31
super
Lidia6 30.10.2011 08:46
super
dianix 24.08.2011 21:04
likier dobry jest
Natalia40 29.06.2011 08:13
świetny
misia53 19.04.2011 22:27
A ja z białkiem nigdy nie robiłam
alaaa 22.12.2010 19:16
też taki robie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak