Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z papryki po bułgarsku

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Papryka słodka mielona Prymat 4 strąki
olej 2 krople
ocet 1 kropla
sól, pieprz 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z papryki po bułgarsku

Paprykę umyć,usunąć nasiona,podpiec w piekarniku,pokroić w paseczki,posolić,skropić octem i olejem,opruszyć pieprzem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dominique 07.02.2017 20:41
bardzo fajne
suzana 18.07.2012 21:16
trochę kiepsko to "surówką" nazwać
Mariposas 30.11.2011 22:36
prościutka sałateczka
Grażyna13 27.09.2011 15:32
Pycha !
Bożena13 22.03.2011 14:03
mmmm;)
Marta98 23.11.2010 21:52
super
Allice 10.10.2010 08:51
ciekawy przepis ale w składnikach to chyba miała byc świeża papryka.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak