Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masa twarogowo-kakaowa do ciast

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Żelatyna wieprzowa Prymat 1 łyżeczka
cukier waniliowy do smaku
cukier puder do smaku
kakao do smaku
woda 2 łyżki
serek homogenizowany 250 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Masa twarogowo-kakaowa do ciast

Żelatynę rozpuścić w odrobinie wody. Napęczniałą żelatynę zagotować. Twarożek utrzeć z cukrem waniliowym, cukrem pudru i kakao. Na końcu połączyć z przestudzoną żelatyną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak