Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masa twarogowo-kawowa do ciast

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cukier wanilinowy do smaku
Żelatyna wieprzowa Prymat 1 łyżeczka
kawa naturalna do smaku
cukier puder do smaku
serek homogenizowany 250 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Masa twarogowo-kawowa do ciast

Żelatynę rozpuścić w odrobinie wody. Napęczniałą żelatynę zagotować. Twarożek utrzeć z cukrem waniliowym, cukrem pudru i naturalną kawą. Na końcu połączyć z przestudzoną żelatyną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Smakosz6 26.06.2012 10:52
mniam
Mariola21 07.12.2010 20:25
Żelatynę najlepiej rozpuścić w 2 łyżkach wody.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak