Dip- pasta konstanińska

Dip- pasta konstanińska

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pasztet

    20 dag
  • masło

    2 łyżki
  • rzodkiewki

    5-8 sztuk
  • posiekany szczypiorek

    1 łyżeczka
  • koperek

    1/2 łyżeczki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pasztet przełożyć do miseczki i utrzeć z masłem na jednolitą masę, następnie dodać posiekane drobniutko rzodkiewki, szczypiorek i koperek, wymieszać. Dip doprawić do smaku solą i pieprzem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

RenataZ-et

12.09.2013 23:30
super smak

Wafelek2601

04.05.2013 10:46
Świetny przepis

IKrakowianka

26.12.2012 09:30
świetny pomysł

bami

26.06.2012 19:51
Coś nowego :)

Katarzyna/kate1980

22.03.2012 21:46
fajna nazwa

Iwusia

09.08.2011 21:28
ciekawy przepis, będę musiała wypróbować

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat