Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip- pasta konstanińska

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pasztet 20 dag
masło 2 łyżki
rzodkiewki 5-8 sztuk
posiekany szczypiorek 1 łyżeczka
koperek 1/2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Dip- pasta konstanińska

Pasztet przełożyć do miseczki i utrzeć z masłem na jednolitą masę, następnie dodać posiekane drobniutko rzodkiewki, szczypiorek i koperek, wymieszać. Dip doprawić do smaku solą i pieprzem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 12.09.2013 23:30
super smak
Wafelek2601 04.05.2013 10:46
Świetny przepis
IKrakowianka 26.12.2012 09:30
świetny pomysł
bami 26.06.2012 19:51
Coś nowego :)
Katarzyna/kate1980 22.03.2012 21:46
fajna nazwa
Iwusia 09.08.2011 21:28
ciekawy przepis, będę musiała wypróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak