Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kasza gryczana z pieczarkami

4.0
(25)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kasza gryczana 200 g
pieczarki 80 g
cebula 1 szt
masło 2 łyżki
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Kasza gryczana z pieczarkami

Cebulę posiekać, przysmażyć na łyżce masła.Dodać posiekane pieczarki, podlać wodą i dusić do miękkości. Kaszę ugotować z dodatkiem masła i soli. Po ugotowaniu wymieszać z pieczarkami. Doprawić do smaku pieprzem. Podawać jako dodatek do obiadu lub z dodatkiem kefiru jako samodzielne danie.Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia47-47 16.05.2012 08:38
mniam
mariowalcz25
mariowalcz25 12.03.2012 16:47
bardzo smaczne
edyta44 22.12.2011 15:23
smaczne
Izabela/bella81 18.08.2011 10:28
dobre
Edyta38 11.12.2010 18:16
ciekawa
Joanna132 08.12.2010 08:28
apetyczna
mehia 08.12.2010 08:01
pyszne :)
Jolanta41 07.12.2010 22:28
Dobre, a nieskomplikowane ( i na pewno sycące!).
Margo1 07.12.2010 19:37
lubię kaszę i pieczarki to na pewno zrobię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak