Składniki:
krewetki | 400 g |
koperek posiekany | 1 pęczek |
sałata lollo roso | 200 g |
sałata endywii | 200 g |
ocet estragonowy | 2 łyżki |
oliwa | 8 łyżek |
pieprz | |
sól | |
musztarda | |
natka pietruszki | 1 pęczek |
krewetki | 400 g |
koperek posiekany | 1 pęczek |
sałata lollo roso | 200 g |
sałata endywii | 200 g |
ocet estragonowy | 2 łyżki |
oliwa | 8 łyżek |
pieprz | |
sól | |
musztarda | |
natka pietruszki | 1 pęczek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: