Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka pikantna z krewetkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

krewetki 400 g
koperek posiekany 1 pęczek
sałata lollo roso 200 g
sałata endywii 200 g
ocet estragonowy 2 łyżki
oliwa 8 łyżek
pieprz
sól
musztarda
natka pietruszki 1 pęczek

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka pikantna z krewetkami

Sałaty rozdrobnić, dodać koperek i natkę pietruszki. Wymieszać sałaty, zieleninę i krewetki, przyrządzić sos. Ocet estragonowy, oliwa, sól i pieprz, musztarda, wymieszać składniki sosu i polać nim sałatkę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

tonia 25.11.2011 12:55
ciekawy przepis
SyMiki 15.11.2011 20:33
muszę wypróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak