Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Drobiowy gyros

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 500 gram
przyprawa do gyrosa 1 opakowanie
oliwa 10 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: Drobiowy gyros

Piersi pokroić w drobne paski, dodać oliwę, dodać przyprawy do gyrosa. Marynowac przez noc w lodówce. Smażyć z niewielką ilościa oliwy. podowawc z ryżem i surówka

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ilka_86 29.10.2011 17:18
smaczne danie
grazia1 25.05.2011 16:50
super
matii6 16.05.2011 20:39
też tak robię
alaaa 15.02.2011 18:45
lubię
Edyta38 19.01.2011 21:17
uwielbiam:) gyrosiki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak