Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa porowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pora 6 szt
mięso mielone 500 gram
marchew 4 szt
serek topiony 300 gram
natka pietruszki 1 pęczek

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa porowa

W osolonej wodzie ugotowac pokrojone marchewki. Na patelni usmazycz mieso mielone jak do spaghetti, rozdrabniajac je na patelni. Mieso wrzucic do wywaru z warzywami, ciagle delikatnie gotowacDo gotujacej sie zupy dodac serek i mieszac az do rozpuszczenia. Pory pokroic w plasterki grubosci 1-2 cm podsmażyc na maśle i dodać do zupy. Zagotowac, dodac natke pietruszki i wylaczyc. Gotowe!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

angelika14 04.12.2011 18:57
az slinka cieknie
kotlet 23.07.2011 22:46
znakomita
kotlet 23.07.2011 22:46
znakomita
stokrotka 25.02.2011 10:09
pyszności
alaaa 17.02.2011 19:21
zjadło by się
iga2 12.02.2011 19:16
fajna i dobra zupka
strzelec02 24.01.2011 21:31
fajny przepis
Krystyna32 21.01.2011 21:55
dobreeeeee !
Damian19 09.12.2010 21:33
hmm, chyba dobre
Katarzyna/kate1980 09.12.2010 14:09
robię podobną jest pyszna polecam każdemu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak