Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz z serc indyczych

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

serce indycze 1/2 kg
cebula biała 2 szt
czosnek 2 ząbki
śmietana 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z serc indyczych

Serca umyż, pokroić w paski. Cebulę podsmażyć dodac serca i dusić do miękkości. Gdy zmiękną dodać czosnek i doprawić do smaku. Mozna dodac smietanę

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 14.01.2013 15:57
Pyszny gulasz
Tika4444 11.03.2011 12:13
fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak