Składniki:
filet z indyka | 70 dag |
Musztarda sarepska Prymat | 1/2 słoika |
cebula biała | 1 szt |
sos sojowy | 2 łyżki |
Czosnek suszony Prymat | 1 kostka |
cząber | |
oliwa | 2 łyżki |
śmietana 18 proc | 200 ml |
fasola | 1 puszka |
filet z indyka | 70 dag |
Musztarda sarepska Prymat | 1/2 słoika |
cebula biała | 1 szt |
sos sojowy | 2 łyżki |
Czosnek suszony Prymat | 1 kostka |
cząber | |
oliwa | 2 łyżki |
śmietana 18 proc | 200 ml |
fasola | 1 puszka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: