Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zrazy z pleśniowym serem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z kurczka 2 szt
ser pleśniowy 500g
jajko
Bułka tarta klasyczna Prymat
koper świeży

Przepis i sposób przygotowania na: zrazy z pleśniowym serem

Filety rozpic i przyprawić. Ser skroic w cienkie plastry. Na filetach połż plaster sera i posyp posiekanym koperkiem, zawin w rulon i zepnij wykałaczka. Jajo roztrzepac i panierowac jak tradycyjne schabowe w jaju, a póżniej bułce tartej.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak