Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapiekanka gryczanka

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kasza gryczana 20 dkg
pieczarki 30 dkg
cebula 1 szt
słonecznik łuskany 2 łyżki
ser ementaler 25 dkg
Sól czosnkowa jodowana Prymat
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat do smaku
olej do smażenia 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanka gryczanka

ugotować kaszę, pieczarki i cebulę pokroić i usmażyć na oleju, utrzeć ser. Wszystkie składniki połączyć (tylko 2/3 sera) i doprawić solą i pieprzem. Przełożyć składniki do naczynia żaroodpornego i posypać pozostałą częścią sera. Zapiekać 20 min. Podawać za sałacie ze świeżym ogórkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kate.500 09.03.2011 09:20
Ciekwy przepis
ben-ka 07.12.2010 09:48
Ale dzisiaj strona głupieje ,przepraszam miał być 1 komentarz.
ben-ka 07.12.2010 09:47
Ciekawy sposób na wykorzystanie kaszy:)
ben-ka 07.12.2010 09:47
Ciekawy sposób na wykorzystanie kaszy:)
ben-ka 07.12.2010 09:47
Ciekawy sposób na wykorzystanie kaszy:)
ben-ka 07.12.2010 09:47
Ciekawy sposób na wykorzystanie kaszy:)
ben-ka 07.12.2010 09:47
Ciekawy sposób na wykorzystanie kaszy:)
ben-ka 07.12.2010 09:47
Ciekawy sposób na wykorzystanie kaszy:)
ben-ka 07.12.2010 09:47
Ciekawy sposób na wykorzystanie kaszy:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak