Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ryba po japońsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z dorsza 25 dag
sos sojowy 1 łyżka
pieczarki 8 sztuk
ryż 2 woreczki
natka pietruszki 1 pęczek

Przepis i sposób przygotowania na: ryba po japońsku

rybę ugotować w małej ilości wody i drobno pokroić pieczarki oczyścić ugotować i drobno pokroić ryż ugotować wymieszać z rybą i pieczarkami przyprawić sosem sojowym i solą nałożyć do miseczek i posypać posiekaną natką pietruszki

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

katarzyna124 09.12.2010 10:27
może być smaczne.
MAR3STA 08.12.2010 15:41
pyszna rybka!
Grażyna13 07.12.2010 15:29
Fajna !
mirosława4 06.12.2010 22:29
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak