Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty z daktylami

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

daktyle 10 dag
kapusta kiszona 50 dag
marchew 1 sztuka
sól
pieprz
oliwa 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty z daktylami

Daktyle przekroić na połowę. Kapustę wypłukać, odcisnąć. Kroimy kapustę. Marchewkę zetrzeć na tarce, dodać do kapusty oraz dodać daktyle. Polać oliwą, wymieszać. Doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bietka 16.07.2011 23:14
czegoś takiego jeszcze nie jadłam
Dariusz8 07.12.2010 14:04
smaczna
madzialena19 07.12.2010 13:47
dobry przepis
patusia 07.12.2010 04:04
Ciekawe połączenie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak