Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica puszysta

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 3-4 sztuki
śmietana 2-3 łyżki
sól
pieprz
tłuszcz do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica puszysta

Jajka przed rozbiciem umyć pod bieżącą wodą. Rozbić do miski, dodać śmietanę, roztrzepać widelcemm, doprawić do smaku. Smażyć na średnim ogniu, mieszając aby nie zrobił się placek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

luki1984 15.03.2012 20:23
mniam mniam :)
luki1984 15.03.2012 20:23
mniam mniam :)
luki1984 15.03.2012 20:23
mniam mniam :)
luki1984 15.03.2012 20:23
mniam mniam :)
Hanna11 25.02.2012 12:45
smaczne danie na śniadanko:)
Izabela/bella81 23.02.2012 10:19
Ze śmietaną? - ciekawe :) Wygląda apetycznie :)
dianix 16.01.2012 17:26
jajeczniczka na śniadanko;]

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak