Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

gęsta fasolowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchew 1 szt.
boczek wędzony 25 dkg
fasola Jaś 1 op.
seler 1/2 szt.
sól,pieprz,majeranek,liść laur

Przepis i sposób przygotowania na: gęsta fasolowa

fasolę namoczyć,włożyć do garnka wlać 2 litry wody,włożyć boczek w kawałku,obrane i pokrojone warzywa oraz przyprawy,gotować ok.1godz.aż fasola będzie miękka,wyjąć boczek,drobno pokroić włożyć do zupy,przyprawić do smaku na koniec dodać majeranek.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 08.08.2013 09:50
lubię takie dania
fictor123 13.08.2012 16:55
fajne takie danie
IKrakowianka 24.11.2011 17:53
świetny obiad
Monika193
Monika193 29.08.2011 23:50
super
aacaac 13.07.2011 07:05
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak