Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczeń z indyka w bekonie

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pierś z kurczaka 1 kg
mleko 1 litr
musztarda 5 łyżek
sól, pieprz
tymianek
bekon 40 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczeń z indyka w bekonie

Mięso na 2 dni włożyć do marynaty z 1l mleka, 5 łyżek musztardy, soli i pieprzu. Opłukać natrzeć solą, pieprzem, posypać tymiankiem. Obsmażyć, obłożyć plastrami bekonu, zawinąć w folię aluminiową, piec 20min w 185st.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

eli82 06.10.2011 16:39
super
barbara11561 11.09.2011 07:19
super
Iwona56 05.04.2011 21:15
świetne
Jaheira11 24.01.2011 22:25
brzmi rewelacyjnie
iza15 23.12.2010 23:15
pyszne
magical66 13.12.2010 09:58
fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak