Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczeń z indyka z żurawiną

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żurawina 3 łyżki
skórka pomarańczowa
Goździki całe Prymat 4
sól, pieprz
wino czerwone 1/2 litra

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczeń z indyka z żurawiną

Mięso włożyć na dobę do marynaty z czerwonego wina, 3 łyżek żurawiny, skórki pomarańczowej, goździków, soli i pieprzu. Wyjąć doprawić solą i pieprzem, zawinąć w folię aluminiową, piec 15min w 170st.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mariusz10 11.09.2011 21:46
pycha
piotereq 02.07.2011 09:58
ciekawe...
kanu83 15.05.2011 11:48
świetna propozycja
romanrafal
romanrafal 16.01.2011 09:24
ciekawe
iga2 30.12.2010 22:58
super
iza15 23.12.2010 23:16
trzeba sprobowac
magical66 13.12.2010 09:57
no moze byc dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak