Składniki:
mięso mielone | 250 g |
mrożona fasolka szparagowa | 1/2 opakowania |
pieprz, sól | do smaku |
białko | 3 szt |
bułka tarta pikantna | 2 łyżki |
posiekana pietruszka | w/g uznania |
bulion | 2 l |
warzywa mrożone | 1/2 zupa |
mięso mielone | 250 g |
mrożona fasolka szparagowa | 1/2 opakowania |
pieprz, sól | do smaku |
białko | 3 szt |
bułka tarta pikantna | 2 łyżki |
posiekana pietruszka | w/g uznania |
bulion | 2 l |
warzywa mrożone | 1/2 zupa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: