Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

paluszki rybne

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z dowolnej ryby 0.5 kg
cebule 2
jajko
pieprz
sól
Bułka tarta klasyczna Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: paluszki rybne

filety przepuszczamy przez maszynke razem z cebulą, wbijamy do nich jajko, doprawiamy do smaku solą i pieprzem i mieszamy. Jesli bedzie masa rzadka to mozna dodac troche tartej bułki. Formujemy zgrabne paluszki rybne (takie jak te kupne) obtaczamy w bułce i smażymy na oleju na zloty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Magdalena/26Mooi 31.12.2011 10:54
fajny przepis
Mysiunia 06.12.2010 16:26
świetne!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak