Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba z ryżem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety rybne 1\\2 kg
ryż 1 szkl
cebula 2 szt
sok z cytryny 1 szt
pieczarki 20 dag
seler 1 szt
rosół 1 szkl
oliwa
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba z ryżem

Ryż ugotować, filety pokroić na małe kawałki i usmażyć na oliwie. W trakcie pieczenia dodać pieczarki, seler i cebulę. Posolić i oprószyć pieprzem. Po 10 minutach smażenia dodać rosół i sok cytrynowy. Zagotować, wymieszać całość z ryżem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwona332 20.09.2011 00:12
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak