Składniki:
kapusta włoska | 1 |
masło | 5łyżek |
mąka | 5łyżek |
koncentrat pomidorowy | 3łyżki |
mleko | 2szkl |
bulion warzywny | 2szkl |
natka pietruszki | 1pęczek |
tłuszcz do formy | |
wędlina | dowolna 10dag |
lazania | 8płatów |
ser żółty | 10dag |
sól | |
pieprz |
kapusta włoska | 1 |
masło | 5łyżek |
mąka | 5łyżek |
koncentrat pomidorowy | 3łyżki |
mleko | 2szkl |
bulion warzywny | 2szkl |
natka pietruszki | 1pęczek |
tłuszcz do formy | |
wędlina | dowolna 10dag |
lazania | 8płatów |
ser żółty | 10dag |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: