Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krem twarogowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

budyń waniliowy 1 opakowanie
cukier 75 g
mleko 500 ml
masło 25 g
twarożek 250 (śmietankowy)

Przepis i sposób przygotowania na: Krem twarogowy

Budyń przygotować zgodnie z przepisem na opakowaniu i trochę ostudzić, przy tym co pewien czas mieszać, lub bezpośrednio na powierzchni budyniu położyć przezroczystą folię, zeby nie utworzył się kożuch. Z ostudzonym budyniem wymieszać twarożek i masło i przełożyć do szklanej miski.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewka1978 09.05.2012 19:06
ciekawy pomysł
aga130982 07.02.2012 15:58
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak