Składniki:
kapusta | 1 |
pieczarki | 15 dag |
masło | łyżka |
mąka | 1,5 łyżki |
mleko | 1,5 szklanki |
szynka w kawałku | 30 dag |
żółty ser | 10 dag |
sól | |
pieprz | |
gałka muszkatołowa | |
pęczka natki | pół |
masło do formy |
kapusta | 1 |
pieczarki | 15 dag |
masło | łyżka |
mąka | 1,5 łyżki |
mleko | 1,5 szklanki |
szynka w kawałku | 30 dag |
żółty ser | 10 dag |
sól | |
pieprz | |
gałka muszkatołowa | |
pęczka natki | pół |
masło do formy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: