Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Marynata jałowcowo-cząberowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziele angielskie 1
cząber 2 łyżeczki
olej z pestek winogron 4 łyzki
Kolendra cała Prymat 1/2 łyżeczki
Czosnek suszony Prymat 1 łyżeczka
Owoc jałowca cały Prymat kilka szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Marynata jałowcowo-cząberowa

Wszystkie składniki oprócz oleju wsypujemy do moździerza i ucieramy. Następnie dolewamy olej i dokładnie mieszamy. Marynatę tę często stosuję do mięs i drobiu robionych \"po myśliwsku\".

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grażyna13 12.10.2012 17:16
podoba mi się !
Juleczka20 17.12.2011 09:14
ciekawa
BernadettaP 07.12.2011 07:22
świetna !
kasienka23 05.11.2011 17:44
swietny pomysl
dianix 24.08.2011 20:55
takze nowosc
ewaa 12.05.2011 20:44
super:)
Joanna108
Joanna108 17.01.2011 16:12
Bardzo lubię smak jałowca i cząbru, toteż chętnie wypróbuję tę marynatę.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak