Marynata jałowcowo-cząberowa

Marynata jałowcowo-cząberowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ziele angielskie

    1
  • cząber

    2 łyżeczki
  • olej z pestek winogron

    4 łyzki
  • kolendra cała

    1/2 łyżeczki
  • czosnek granulowany

    1 łyżeczka
  • owoc jałowca

    kilka szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wszystkie składniki oprócz oleju wsypujemy do moździerza i ucieramy. Następnie dolewamy olej i dokładnie mieszamy. Marynatę tę często stosuję do mięs i drobiu robionych \"po myśliwsku\".

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Grażyna13

12.10.2012 17:16
podoba mi się !

Juleczka20

17.12.2011 09:14
ciekawa

BernadettaP

07.12.2011 07:22
świetna !

kasienka23

05.11.2011 17:44
swietny pomysl

dianix

24.08.2011 20:55
takze nowosc

ewaa

12.05.2011 20:44
super:)

Joanna108

17.01.2011 16:12
Bardzo lubię smak jałowca i cząbru, toteż chętnie wypróbuję tę marynatę.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat