Parówkowe paluszki

Parówkowe paluszki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gr

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • parowka cienka

    30 dag
  • jajka

    2 sztuki
  • bułka tarta

  • olej

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Parówki obrać z osłonek i pokroić każdą na 4 części . Następnie panierujemy w roztrzepanym jajku oraz bułce tartej . Smażymy na oleju.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Emiliozo

29.11.2011 17:42
apetyczne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat