Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa z brukselki

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

włoszczyzna
bruksleka mrożona 1/2 opakowanie
ziemniaki 2-3
sól i pieprz
koperek

Przepis i sposób przygotowania na: zupa z brukselki

Włoszczyznę oczyścić a następnie dowolnie pokroić. Skrzydełko włożyć od garnka zalać wodą i chwilkę pogotować. Dodać włoszczyznę, ziemniaki i brukselkę. Gotować do miękkości. Na końcu doprawić do smaku i posypać świeżo siekanym koperkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 28.11.2011 16:59
Uwielbiam taką zupę, od czasu do czasu też robię.
Margo1 09.12.2010 07:45
dobra bo latem robiłam ale teraz muszę opróżnić zamrażalnik z warzyw i zrobić

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak