Mus jabłkowy

Mus jabłkowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • winnych jabłek

    1 kg
  • cukru

    3 łuzki
  • białka

    3
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jabłka pokroić, rozgotować z niewielką ilością wody pod przykryciem. Dosłodzić, ostudzić. Włożyć do miksera jabłka i białka. Miksować (minutę) lub do uzyskania puszystej masy. Przed podaniem silnie oziębić.

Smacznego!!!

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Krzysztof42

22.06.2011 17:39
mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat