Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta jajeczna

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

por (biała część) 1 szt
majonez 3 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
jajko ugotowane na twardo 5 szt

Przepis i sposób przygotowania na: pasta jajeczna

jajka gotujemy na twardo, por kroimy w drobne plasterki, dodajemy sól i pieprz do smaku, dodajemy majonez, mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wolochski 16.06.2011 23:39
super
Grażyna13 05.06.2011 20:56
Z porem to super pomysł :)
aginaa 12.12.2010 15:44
super, tez taka robie ze szczypiorkiem
Agnieszka172 04.12.2010 19:40
idealna na kolację lub sniadanko
m1monika 04.12.2010 16:21
muszę taką zrobić!!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak