Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledzie gajowego

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cebula
Majeranek suszony Prymat
grzyby suszone
olej
koncentrat pomidorowy
Papryka ostra mielona Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie gajowego

Śledzie pokroiłam na mniejsze części, posypałam majerankiem, papryką ostrą, dodałam grzyby (wcześniej je namoczyłam i ok 40 minut gotowałam), cebulę pokrojoną w piórka, łyżkę koncentratu pomidorowego i zalałałam olejem. Odstawiłąm a noc do lodówki, zeby się smaki przegryzły.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

PaniMISIOWA 31.05.2011 18:52
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak