Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka nadziewane

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

majonez 1,2 łyżki
sól
pieprz
ser żółty 5 dag (tarty)
jajko ugotowane na twardo 6

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka nadziewane

Jajka ugotować, obrać i przekroić wzdłuż, połowę żółtek rozetrzeć z serem, dodać majonez, przyprawić do smaku. Napełnić połówki jajek, pozostałe żółtka przetrzeć prze sitko i posypać nimi połówki nadziewanych jaj. SMACZNEGO!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna70 24.09.2011 14:11
fajne :)
iwona332 18.08.2011 10:16
super
jolaxa 31.05.2011 23:06
pycha
jolaxa 31.05.2011 23:06
pycha
iwona332 14.05.2011 12:26
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak