Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ozór cielęcy

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ozór 1 kg
włoszczyzna 30 dag
jajko 1 sztuka
Bułka tarta klasyczna Prymat 4 łyzki
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: ozór cielęcy

świeży ozór cielęcy ugotować w wywarze z włoszczyzny,obrać ze skórki,pokroić w cienkie plastry.Umoczyć każdy w rozbitym jajku,osypać bułką i osmażyć z obydwu stron:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak