Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

panierowane parówki babuni z sosem czosnkowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bułka tarta pikantna
jaja
mąka
sól, pieprz
sos czosnkowy

Przepis i sposób przygotowania na: panierowane parówki babuni z sosem czosnkowym

Parówki opruszyc maka, po czym maczac w roztrzepanym z przyprawami jajku na koniec panierowac w bułce tartej. Smazyc na mocno rozgrzanym oleju. podawac polane sosem czosnkowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bami 17.07.2011 17:39
O, jakie proste :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak