Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

łupki ziemniaczane w panierce

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

obierki z ziemniaków
Bułka tarta klasyczna Prymat
jajko
sól, pieprz
przyprawa uniwersalna Kucharek
tłuszcz do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: łupki ziemniaczane w panierce

(składniki dawkujemy wg potrzeby) Obierki z ziemniaków bardzo dokładnie płuczemy. Jajo roztrzepujemy z przyprawami(prócz przyprawy do grila) Bułke tarta mieszamy z przyprawa do grila. Obierki panierujemy najpierw w jaju pózniej w bułce i smazymy w głebokim tłuszczu/

To dosc \"kontrowersyjny\" przepis mojej bratowej.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Smakosz6 19.10.2011 09:26
uwielbiam je!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak