Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kotleciki pod pierzynką

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula biała 2
majonez 4 łyżeczka
sól, pieprz
karkówka 4 bez kości

Przepis i sposób przygotowania na: Kotleciki pod pierzynką

Karkówke rozbijamy tłuczkiem, nacieramy przyprawami i odstawiamy do lodowki na 2 godziny.

Cebule obieramy i kroimy w piórka.

Plastry karkówki układamy na blasze wyłozonej folią aluminiową. Każdy plaster smarujemy obfita łyżka majonezu, na to układamy pakrojone piórka cebuli i posypujemy serem.

Pieczemy w 180 stopniach około 1 godziny 20 minut

Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

[email protected] 06.04.2012 10:46
pycha
Zoso 20.07.2011 19:18
dobre mięsko
Smakosz6 08.06.2011 12:27
mmmmmmmmm
monisia1977 17.12.2010 10:03
dobre
Monika192 13.12.2010 17:45
ciekawe
hesior 03.12.2010 19:30
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak