Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

słatka warstwowa śledziowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 6 sztuk
serek topiony zamrożony 1 sztuka
cebula 2-3 sztuki
ogórki konserwowe
majonez 10 łyżek
śledzie w oleju 5 sztuk
marchewka duża 1 sztuka
zielenina

Przepis i sposób przygotowania na: słatka warstwowa śledziowa

I warstwa- białka starte na tarce o grubych oczkach
II warstwa- serek topiony również starty
III warstwa- cebula pokrojona w kostkę
IV warstwa- ogórki pokrojone w kostkę
V warstwa-5 łyżek majonezu
VI warstwa- śledzie pokrojone w paski
VII warstwa-5 łyżek majonezu
VIII warstwa-marchewka tarta
IX warstwa- żółtka tarte
X warstwa- zielenina

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wojtek8 31.03.2011 10:47
super
aga130982 24.03.2011 10:30
mniam mniam
eduszo
eduszo 19.03.2011 12:05
Fajna i musi byc dobra.
Edyta38 26.02.2011 19:54
ciekawa i pyszna :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak