Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta kiszona obgotowana z koperkiem :

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło 2 łyżki
koperek pokrojony 2 łyżki
cukier - do smaku
pieprz mielony - do smaku
bulion drobiowy 1 szt
kapusta kiszona 30 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta kiszona obgotowana z koperkiem :

Kapustę wypłukać jeśli zachodzi taka potrzeba , by nie była za kwaśna . Zalać wodą tak by zakryła kapustę . Dodać kostkę bulionową i gotować 20 minut . Odcedzić . Włożyć masło , koperek . Chwilę dusić . Doprawić do smaku cukrem i pieprzem .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Urszula5 10.05.2012 23:22
fajne
Juleczka20 25.01.2012 10:35
lubie taka kapustke

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak