Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapiekanka po włosku

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

skrzydeełka 1 kg
ziemniaki 1,5 kg
czosnek 1 szt
sól, pieprz
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanka po włosku

Rozgrzać olej , włożyć skrzydełka , pokroić ziemniaki w większą kostkę,czosnek pokroić
dodać do skrzydełek,doprawić do smaku. Dusić chwilę na małym ogniu a potem przełożyć do piekarnika i smażyć.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Edyta38 22.02.2011 10:11
ciekawe i pomysłowe:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak