Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gruszki z mascarpone, daktylami i orzechami włoskimi

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

gruszki 2 sztuki
orzechy włoskie
daktyle

Przepis i sposób przygotowania na: Gruszki z mascarpone, daktylami i orzechami włoskimi

Umyte duże gruszki przekroić na pół i obficie wydrążyć gniazda. Do tak przygotowanych owoców włożyć serek mascarpone, orzechy włoskie i daktyle.
Wstawić do piekarnika rozgrzanego do 180 stopni na około 20-30 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 15.02.2013 00:17
szybki i bardzo smaczny
Zoso 25.03.2011 20:33
fajny deser
Zoso 25.03.2011 20:33
fajny deser

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak