Surówka kapusty

Surówka kapusty

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta kiszona

    20 dag
  • cebula

    1 sztuka
  • marchewka

    1 sztuka
  • olej

    1 łyżka
  • cukier

    1 łyżka
  • sól, pieprz

    1 szczypta
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę kiszoną płuczemy, szatkujemy, wkładamy do miski. Cebulę kroimy drobno, dodajemy do kapusty. Marchewkę obieramy, ścieramy na tarce na dużych oczkach, dodajemy do reszty składników. Dodajmy olej, cukier, sól, pieprz i mieszamy.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat