Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka kapusty

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta kiszona 20 dag
cebula 1 sztuka
marchewka 1 sztuka
olej 1 łyżka
cukier 1 łyżka
sól, pieprz 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka kapusty

Kapustę kiszoną płuczemy, szatkujemy, wkładamy do miski. Cebulę kroimy drobno, dodajemy do kapusty. Marchewkę obieramy, ścieramy na tarce na dużych oczkach, dodajemy do reszty składników. Dodajmy olej, cukier, sól, pieprz i mieszamy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak