Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jeżyny do herbaty

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jeżyny
jeżyny
jeżyny 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Jeżyny do herbaty

Jeżyny opłukać i przepuścić przez sokowirówkę lub przetrzeć przez sitko. Sok przelać do wyparzonych słoiczków i zapasteryzować przez ok 20 min. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Dodawać do herbaty w celu wzbogacenia smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

goofy9 21.08.2013 23:00
samo zdrowie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak