Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka jarzynowa vinaigrette z gotowanym mięsem

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchew 3 sztuki
seler ½ główki
pietruszka 1 sztuka
ogórki kiszone 3 sztuki
jabłko 1 sztuka
marynowane grzybki 10 sztuk
zielony groszek ½ szklanki
gotowane mięso 50 dag
sos Vinaigrette
natka pietruszki 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka jarzynowa vinaigrette z gotowanym mięsem

Marchew, seler i pietruszkę ugotować. Groszek ugotować osobno w lekko osolonej wodzie. Wszystkie ugotowane i surowe składniki pokroić w kostkę. mięso pokroić na kawałki- wymieszać z sosem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

matii6 13.03.2011 19:58
extra
agnieszka214 19.12.2010 17:22
bardzo smaczne
Iwona51
Iwona51 18.12.2010 19:30
super sałatka
alaaa 10.12.2010 11:19
bardzo ciekawe połączenia
Tahitha 09.12.2010 08:12
Bardzo lubię taką jarzynową sałatkę.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak