Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zalewa do wołowiny

2.0
(3)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wino czerwone wytrawne 1szkl
olej 3łyżki
woda 1/2szkl
Liść laurowy suszony Prymat
ziele angielskie
kolendra
marchewka
cebula
ząbki czosnku 2

Przepis i sposób przygotowania na: zalewa do wołowiny

Do garnka wlać wino,olej i wodę.Dodać liść laurowy,kilka ziarenek ziela angielskiego,pieprzu i kolendry.Dodać marchewkę pokrojoną w plasterki,cebulę w ćwiartki i czosnek w całości.Gotować 5 min.Przestudzić.Marynować kilka dni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Reda 18.12.2011 05:47
Mniam, mniam, mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak