Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Koreczki na gorąco

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

parówki 2
ser camembert 1

Przepis i sposób przygotowania na: Koreczki na gorąco

Z parówek pościągaj osłonki. Włóż je do garnuszka z wodą i wyjmij dopiero wtedy, gdy woda zacznie się gotować. Ser camembert pokrój w kostkę. Ugotowane parówki pokrój na około 1,5 centymetrowe kawałki. Na każdą wykałaczkę nadziewaj na przemian ser camembert i kawałek parówki.

Dodatkowo całość możesz zapiec w piekarniku.

Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aacaac 27.06.2011 08:17
ciekawe
aisoglam 10.12.2010 09:18
pomysłowe ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak