Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kulki drobiowe

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone z indyka 20 dag
wątróbka drobiowa 20 dag
bułka namoczona w mleku 1 szt
cebula biała 1 szt
zioła suszone 1 łyżeczka
jajko 1 szt
olej do smażenia
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Kulki drobiowe

Watróbkę umyć, drobno pokroić, wymieszać z mięsem mielonym i odciśniętą bułką. Cebulę drobno pokroić, dodać do mięsa wraz z ziołami i jajkiem, doprawic do smaku. Mięso wymieszac i uformować małe kulki i usmażyć na patelni lub upiec w piekarniku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 26.11.2012 14:45
extra
artur7 16.07.2012 16:08
fajne
andzia123 09.03.2012 07:11
ciekawy przepis
dianix 01.03.2012 16:22
przyznaje-fajne
artur7 25.02.2012 10:16
lubie
magical66 29.11.2011 17:29
smaczne
smakoszek 05.09.2011 11:12
pyszniutkie
Mariusz10 06.05.2011 23:49
mniam
Elżbieta17 21.03.2011 11:23
muzę wypróbować:)
mirosława4 10.03.2011 21:18
ciekawe połączenie
IKrakowianka 08.03.2011 00:51
Bardzo lubię
iga2 04.03.2011 09:02
pyszne
Margo1 19.01.2011 11:04
pyszne lubię też od czasu do czasu zrobić
traktorek 06.01.2011 13:27
ciekawe z tą wątróbką
Martysia 02.01.2011 20:02
Fajne danie :)
Emilia22 08.12.2010 16:29
wyglądają bardzo smakowicie,mniam mniam
ElizaT 07.12.2010 12:49
doskonałe na obiad !
pacpaw 05.12.2010 10:53
ja bym rzekł pulpeciki. Świetnie się nadadzą jako dodatek do zupy :o)
kuklik 05.12.2010 07:20
ot takie ala paszteciki
Grażyna13 03.12.2010 15:11
Pyszności :)
gacopierz23 03.12.2010 13:13
Jutro spróbuje tego połączenia
Anna169Hosz 03.12.2010 10:14
Lubię wątróbkę w połączeniu z mielonym mięsem...ale nigdy nie próbowałam w klopsach.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak